Kiełbasa ze szpinakiem i papryką
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać suwaki kiełbasy ze szpinakiem i papryką spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 970 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.9 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, kiełbasę, szpinak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Spróbuj Papryka faszerowana szpinakiem, kiełbasą i ricottą, Prosta Kolacja: kiełbasa, szpinak i papryka, oraz Pełnoziarniste Fettucini z włoską kiełbasą, szpinakiem i papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zacznie mięknąć, 5 do 6 minut.
Dodać paprykę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 5 do 6 protokół.
Dodaj szpinak i gotować, podrzucając, aż szpinak jest po prostu zwiędły, 1 do 2 protokół.W międzyczasie Usuń kiełbasy z ich osłonek i uformuj w dwanaście pasztetów o grubości 1/2 cala.
Umieść je na broilerproof obramowane blachy do pieczenia i dusić aż gotowane przez, 4 do 5 minut na stronie.Formuj kanapki z bułkami, pasztecikami z kiełbasy i mieszanką warzywną. świetne dla gości
Te kanapki wielkości kęsa zrobić łatwe hors d ' oeuvres. Gotować warzywa i formować paszteciki do dnia wcześniej; paszteciki dusić, podgrzać warzywa i złożyć suwaki tuż przed przyjazdem Gości.