Kiełbasa Wędzona Jambalaya
Wędzona kiełbasa Jambalaya może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,31 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 517 kalorii, 29g białka, oraz 23G tłuszczu. Mieszanka tymianku, czosnek, liść laurowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kiełbasa Wędzona Jambalaya, Kiełbasa Wędzona Jambalaya, oraz Kiełbasa Wędzona Jambalaya dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Kurczaka doprawić solą i pieprzem.
Dodać kurczaka do holenderskiego pieca i brązowy z każdej strony, o 8 minut w sumie.
Wyjąć na talerz i zarezerwować.
Dodaj kiełbasę, cebula, papryka, seler, czosnek, i tymianek i saute aż półprzezroczyste i kiełbasa jest rumiane, o 8 protokół.
Wymieszać ryż, pastę pomidorową, pokrojone w kostkę pomidory, bulion, liść laurowy i zarezerwowany kurczak, i doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować na niskim, przykrytym, przez 20 minut.
Wyłączyć ciepło i odstawić ryż, pokryte, 5 minut.
Usunąć liść laurowy. Ryż puch widelcem i wymieszać z zieloną cebulą i pietruszką.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Cajun w menu? Spróbuj sparować z Albarino, rosé Wine i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Salneval Albarino z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
![Salneval Albarino]()
Salneval Albarino
Jasny słomkowy kolor, nos tego Albariño jest uwodzicielski z miodem, gruszką i tropikalnymi owocami i niewielkim składnikiem mineralnym. Jest pikantny i pikantny z cytrusowymi i kwiatowymi smakami w ustach, ale jednocześnie jest okrągły i miękki time.It doskonale komponuje się ze świeżymi owocami morza i skorupiakami; jest idealnym dodatkiem do słonej, pikantnej kuchni azjatyckiej; a także świetnie nadaje się jako wino koktajlowe. Prawdziwie żądni przygód miłośnicy jedzenia zadziwią i zainspirują swoich przyjaciół, serwując go z nieprawdopodobnym, ale fantastycznym połączeniem tradycyjnych żeberek z grilla ze słodkim, lekko pikantnym sosem pomidorowym.