Kiełbasa Wędzona Jambalaya

Kiełbasa Wędzona Jambalaya
Wędzona kiełbasa Jambalaya może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,31 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 517 kalorii, 29g białka, oraz 23G tłuszczu. Mieszanka tymianku, czosnek, liść laurowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kiełbasa Wędzona Jambalaya, Kiełbasa Wędzona Jambalaya, oraz Kiełbasa Wędzona Jambalaya dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Kurczaka doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3
Dodać kurczaka do holenderskiego pieca i brązowy z każdej strony, o 8 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Wyjąć na talerz i zarezerwować.
5
Dodaj kiełbasę, cebula, papryka, seler, czosnek, i tymianek i saute aż półprzezroczyste i kiełbasa jest rumiane, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Wymieszać ryż, pastę pomidorową, pokrojone w kostkę pomidory, bulion, liść laurowy i zarezerwowany kurczak, i doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować na niskim, przykrytym, przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groszek Goya®Groszek Goya®
7
Wyłączyć ciepło i odstawić ryż, pokryte, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
8
Usunąć liść laurowy. Ryż puch widelcem i wymieszać z zieloną cebulą i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn