Kiełbasa Rabarbarowo-Chipotlowa

Kiełbasa Rabarbarowo-Chipotlowa
Kiełbasa rabarbarowo-Chipotle może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka papryki chipotle w sosie adobo, ruby Porto, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chipotle Rabarbar Salsa, Szwajcarskie Enchiladas Z Czarnej Fasoli I Chipotle Z Sosem Rabarbarowym, oraz Kremowy makaron Chipotle z kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić rabarbar, papryka chipotle z sosem, Ruby port, i cukier do wrzenia w rondlu; dusić na średnim ogniu, aż rabarbar jest miękki, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Port RubyPort Ruby
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wyjąć z ognia i ostudzić.
3
Mieszamy mieszaninę rabarbarowo-chipotle w blenderze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Zmieloną wieprzowinę umieścić w dużej misce i dokładnie wymieszać 2/3 zmiksowanego sosu z wieprzowiną. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Uformować około 2 łyżki mieszaniny wieprzowiny w małym patty i smażyć patty aż rumiane i nie Różowy, o 5 minut na stronie. Smak patty i wymieszać pozostałe rabarbar-chipotle sos, sól, i czarny pieprz do smaku do mieszanki surowej wieprzowiny (nie smak surowej wieprzowiny).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Namoczyć łuski kukurydzy w ciepłej wodzie w dużej misce, aż zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzyłuski Kukurydzy
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Podgrzać palacza do 250 do 275 stopni F (120 do 135 stopni C) i dodać wióry do palacza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
8
Zgarnij około 1/3 szklanki do skąpej 1/2 szklanki przyprawionej mieszanki wieprzowej i uformuj w kształt kiełbasy; umieść w nasączonej łusce kukurydzy i związać końce łuski sznurkiem, aby zamknąć kiełbasę. Jeśli łuska jest zbyt wąska, aby pokryć całą kiełbasę, użyj 2 łusek na kiełbasę. Powtórz z pozostałymi łuskami i mieszanką wieprzową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
9
Wędzenie kiełbasek w rozgrzanym palaczu, aż dokładnie gotowane i natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka najgrubszej kiełbasy czyta 160 stopni F (70 stopni C), około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia7
Magazyn