Kiełbasa, pieczona czerwona papryka i szpinakowa Torta Rustica
Kiełbasa, pieczona czerwona papryka i szpinakowa Torta Rustica mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 500 kalorii, 22g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, mleko, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Oliwkowy Ogród Grillowana kiełbasa i pieprz Rustica, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 8x8x2-inchbaking danie.
Umieścić 8 plastrów bagietki w dnie naczynia; naciśnij 2 plastry bagietki na każdej stronie.Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużym potoverze na średnim ogniu.
Dodaj szpinak; tossuntil tylko zwiędły, o 3 protokół.
Transferspinach do sitka; cool. Squeeze spinachdry.
Przenieść do średniej miski.
Podgrzać ten sam garnek na średnim ogniu.
Dodać kiełbasę. Sauté aż gotowane przez, rozbijając, o 7 protokół.
Wymieszać w spinach; wymieszać w 1 szklance sera i papryki.
Na dnie naczynia rozprowadzić plastry bagietki.
Jajka ubić w średniej misce, aby wymieszać.
Ubijamy 4 ostatnie składniki.
Wlać spinachmixture i lekko wymieszać widelcem do dystrybucji równomiernie.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Piec tortę, aż dmuchany i złoty iCenter jest ustawiony, o 55 protokół.
Wyjąć z opakowania i pozostawić na 15 minut przed podaniem.