Kiełbasa Pieczarkowa Quiche
Kiełbasa z grzybami Quiche może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 517 kalorii. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieczarki, pół na pół śmietanę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pół & pół kremu można śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kiełbasa Pieczarkowa Quiche, Kiełbasa Pieczarkowa Quiche, oraz Kiełbasa, pieczarki i Cheddar Quiche.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Przygotować grzyby, odcinając łodygi.
Przeciąć na pół, jeśli jest duży.
Pokruszyć kiełbasę na dużej patelni, dodać grzyby, gotować na średnim ogniu, aż mięso i grzyby są lekko rumiane i cały płyn z grzybów odparował.
W dużej misce ubić jajka, dodając śmietanę, ser i sól.
Wlać do mieszanki Grzybowo-kiełbasowej; dobrze się mieszając.
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 do 30 minut, aż skórka będzie dobrze rumiana i nadzienie zostanie ustawione.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Można spróbować mieszanki Terra Blanca "Onyx" Mountain Bordeaux. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 103 dolarów za butelkę.
![Terra Blanca]()
Terra Blanca" ONYX " mieszanka Bordeaux
Malina i wiśnia z nutami fiołków unoszą się ze szklanki i mieszają się z delikatną przyprawą i tostowym dębem na nosie. Gładkie, bujne smaki jeżyn, czarnej wiśni i cassis owijają się wokół rdzenia pełnych, ale miękkich, strukturalnych tanin. Nuty cedru z lekkimi akcentami przypraw składają się w utrzymujące się smaki wiśni i jagód otoczone morzem bogatej czekolady na podniebieniu.