Kiełbasa Na Wolnym Ogniu

Kiełbasa Na Wolnym Ogniu
Kiełbasa na wolnym ogniu może być tylko bez nabiału przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 25g białka, 54g tłuszczu i w sumie 709 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,9 USD za porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Jeśli masz pod ręką nasiona gorczycy, imbir, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 319 fanów. Wielu osobom bardzo spodobało się to danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 69%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Fondue z wędzonym serem i piwem z kiełbasą na wolnym ogniu, grillowanym boczkiem, pieczarkami i chlebem żytnim, Kiełbasa Na Wolnym Ogniu, oraz Kiełbasa na wolnym ogniu z cebulą i kiszoną kapustą.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do bezpośredniego grillowania, na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Połącz piwo, kminek, kolendrę, gorczycę, cebulę, czosnek i imbir w dużym garnku. Następnie dodaj kiełbasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Nasiona KminkuNasiona Kminku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Postaw garnek na ruszcie grilla i gotuj na wolnym ogniu. Dusić kiełbaski do połowy ugotowane, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Wyjmij patelnię z grilla i pozostaw kiełbasę w płynie na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Przełóż bachory na półmisek lub deskę do krojenia i odcedź płyn do miski, wyrzuć ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Posmaruj kiełbaski olejem rzepakowym i grilluj, aż osłonki będą chrupiące i złocistobrązowe, a kiełbaski będą ugotowane, 4 do 6 minut z każdej strony. Utrzymuj ciepło do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn