Kiełbasa Na Wolnym Ogniu

Kiełbasa Na Wolnym Ogniu
Kiełbasa na wolnym ogniu może być tylko bez nabiału przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 25g białka, 54g tłuszczu i w sumie 709 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,9 USD za porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Jeśli masz pod ręką nasiona gorczycy, imbir, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 319 fanów. Wielu osobom bardzo spodobało się to danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 69%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Fondue z wędzonym serem i piwem z kiełbasą na wolnym ogniu, grillowanym boczkiem, pieczarkami i chlebem żytnim, Kiełbasa Na Wolnym Ogniu, oraz Kiełbasa na wolnym ogniu z cebulą i kiszoną kapustą.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do bezpośredniego grillowania, na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Połącz piwo, kminek, kolendrę, gorczycę, cebulę, czosnek i imbir w dużym garnku. Następnie dodaj kiełbasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Postaw garnek na ruszcie grilla i gotuj na wolnym ogniu. Dusić kiełbaski do połowy ugotowane, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Wyjmij patelnię z grilla i pozostaw kiełbasę w płynie na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Przełóż bachory na półmisek lub deskę do krojenia i odcedź płyn do miski, wyrzuć ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Posmaruj kiełbaski olejem rzepakowym i grilluj, aż osłonki będą chrupiące i złocistobrązowe, a kiełbaski będą ugotowane, 4 do 6 minut z każdej strony. Utrzymuj ciepło do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn