Kiełbasa jagnięca z przecierem Grochowym i kiełkami grochu

Kiełbasa jagnięca z przecierem Grochowym i kiełkami grochu
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać jagnięcina Kiełbasa z przecierem Grochowym i kiełki grochu spróbować. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka kiełbas jagnięcych, garść kiełbas grochu, ser feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Zimnego Groszku, Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, oraz Pomidor awokado ogórek ciecierzyca groszek Sałatka z Fetan i grecka cytryna Dressing dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Stopić dwie łyżki masła w 12-calowej patelni nieprzywierającej ustawionej na średnim ogniu. Gdy masło przestaje się spieniać, dodać kiełbaski jagnięce i przykryć patelnię. Gotować, aż kiełbaski są rumiane na dnie, 8 do 10 protokół. Flip kiełbasy, przykryć ponownie, i gotować, aż rumiane z drugiej strony i gotowane przez, inny 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
W międzyczasie doprowadzić ćwierć osolonej wody do wrzenia w średnim rondlu ustawionym na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodać groszek i gotować do miękkości i ciepła, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
4
Odcedzić groszek, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
5
Przełożyć groszek do robota kuchennego wraz z 1 łyżką masła i posiekaną miętą. Proces do uzyskania gładkości, dodając część płynu do gotowania, aż uzyska konsystencję Hummusu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6
Aby służyć, łyżka trochę puree na talerzu i wierzch z kiełbasą, kiełki grochu, posypanie feta, i kilka trójkątów pita.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
KiełkiKiełki
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn