Kiełbasa i sos pieprzowy Jimmy'ego Świętego

Kiełbasa i sos pieprzowy Jimmy'ego Świętego
Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego i דל פחמימות,znego dania głównego ? Kiełbasa i sos pieprzowy Jimmy'ego Świętego może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 29 g białka , 61 g tłuszczu i łącznie 761 kalorii . Za 3,63 USD za porcję ten przepis pokrywa 33% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób przygotowało ten przepis i zrobi go ponownie. Udaj się do sklepu i kup glutaminian sodu, kiełbasę, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 85% , to danie jest super. Podobne przepisy obejmują stek z papryki Saint Louis , farsz do kiełbasy Jimmy Dean i kulki z serem kiełbasianym Jimmy Dean .

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmaż czosnek, cebulę i pieczoną paprykę na 2 łyżkach oliwy z oliwek, aż cebula stanie się złotobrązowa. Dodaj świeżą bazylię i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać mielony czarny pieprz, mielony biały pieprz, mieloną czerwoną paprykę, mieloną szałwię, mieloną cebulę, mieloną szałwię, mieloną cebulę, suszoną pietruszkę, suszone oregano i sól. Mieszaj, aż dobrze się wymiesza. Jeśli chcesz, dodaj MSG. Dodaj posiekane włoskie pomidory i obie puszki koncentratu pomidorowego. Przykryj i gotuj na średnim ogniu, aż pasta się upłynni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Mielony Biały PieprzMielony Biały Pieprz
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Włoski PomidorWłoski Pomidor
Suszone OreganoSuszone Oregano
Pietruszka SuszonaPietruszka Suszona
RamięRamię
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Szałwia MielonaSzałwia Mielona
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
MsgMsg
3
Gdy sos się rozpłynie, dodać liść laurowy, nasiona kopru włoskiego, suszony szczypiorek, kostkę bulionową i według uznania filety z sardeli i wermut. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut. Od czasu do czasu mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka SzparagowaGotowa Fasolka Szparagowa
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Suszony SzczypiorekSuszony Szczypiorek
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
WermutWermut
4
Na osobnej patelni przygotuj kiełbasę, lekko ją podsmażając na 2 łyżkach oliwy z oliwek. Używając średniego ognia, przykryj i gotuj przez 15 minut. Po zakończeniu gotowania kiełbasę zdjąć z patelni i pokroić na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj do garnka z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Sos przykryć i dusić jeszcze przez 15 minut. Mieszaj od czasu do czasu i podawaj na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka

Składniki

2filety z sardeli (opcjonalnie)filety z sardeli (opcjonalnie)2filety z sardeli (opcjonalnie)filety z sardeli (opcjonalnie)1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki7941 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Pomidory całe obrane po włoskuPomidory całe obrane po włosku1szczypta1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1cubebulion z kurczakabulion z kurczaka12 łyżeczki czosnku w proszkususzony szczypioreksuszony szczypiorek2Batoniki toffi Heathpietruszka suszonapietruszka suszona1szczyptasuszona szałwiasuszona szałwia0Batoniki toffi Heathkoper włoskikoper włoski121 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.posiekana świeża bazyliaposiekana świeża bazylia121 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.posiekana świeża bazyliaposiekana świeża bazylia8goździkirozgnieciony czosnekrozgnieciony czosnek4krewetki i żyłkimielony czarny pieprz do smakumielony czarny pieprz do smaku3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.słodka włoska kiełbasasłodka włoska kiełbasa23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1cebula posiekanacebula posiekana1szczyptaramięramię2Batoniki toffi Heathsuszone oreganosuszone oregano3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 pieczonej czerwonej papryki1/2 pieczonej czerwonej papryki4krewetki i żyłkisól do smakusól do smaku3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pikantna włoska kiełbasapikantna włoska kiełbasa3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu1uncja płynufluid ounce sweet vermouth (optional)fluid ounce sweet vermouth (optional)1uncja płynufluid ounce sweet vermouth (optional)fluid ounce sweet vermouth (optional)0Batoniki toffi Heathświeżo zmielony biały pieprzświeżo zmielony biały pieprz12 łyżeczki czosnku w proszkuglutaminian sodu (MSG)glutaminian sodu (MSG)12 łyżeczki czosnku w proszkuglutaminian sodu (MSG)glutaminian sodu (MSG)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn