Kiełbasa i sos pieprzowy Jimmy'ego Świętego
Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego i דל פחמימות,znego dania głównego ? Kiełbasa i sos pieprzowy Jimmy'ego Świętego może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 29 g białka , 61 g tłuszczu i łącznie 761 kalorii . Za 3,63 USD za porcję ten przepis pokrywa 33% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób przygotowało ten przepis i zrobi go ponownie. Udaj się do sklepu i kup glutaminian sodu, kiełbasę, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 85% , to danie jest super. Podobne przepisy obejmują stek z papryki Saint Louis , farsz do kiełbasy Jimmy Dean i kulki z serem kiełbasianym Jimmy Dean .
Instrukcje
W dużym rondlu podsmaż czosnek, cebulę i pieczoną paprykę na 2 łyżkach oliwy z oliwek, aż cebula stanie się złotobrązowa. Dodaj świeżą bazylię i dobrze wymieszaj.
Dodać mielony czarny pieprz, mielony biały pieprz, mieloną czerwoną paprykę, mieloną szałwię, mieloną cebulę, mieloną szałwię, mieloną cebulę, suszoną pietruszkę, suszone oregano i sól. Mieszaj, aż dobrze się wymiesza. Jeśli chcesz, dodaj MSG. Dodaj posiekane włoskie pomidory i obie puszki koncentratu pomidorowego. Przykryj i gotuj na średnim ogniu, aż pasta się upłynni.
Gdy sos się rozpłynie, dodać liść laurowy, nasiona kopru włoskiego, suszony szczypiorek, kostkę bulionową i według uznania filety z sardeli i wermut. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut. Od czasu do czasu mieszaj.
Na osobnej patelni przygotuj kiełbasę, lekko ją podsmażając na 2 łyżkach oliwy z oliwek. Używając średniego ognia, przykryj i gotuj przez 15 minut. Po zakończeniu gotowania kiełbasę zdjąć z patelni i pokroić na 1-calowe kawałki.
Sos przykryć i dusić jeszcze przez 15 minut. Mieszaj od czasu do czasu i podawaj na ciepło.