Kiełbasa i sos pieprzowy Jimmy'ego Świętego

Kiełbasa i sos pieprzowy Jimmy'ego Świętego
Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego i דל פחמימות,znego dania głównego ? Kiełbasa i sos pieprzowy Jimmy'ego Świętego może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 29 g białka , 61 g tłuszczu i łącznie 761 kalorii . Za 3,63 USD za porcję ten przepis pokrywa 33% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób przygotowało ten przepis i zrobi go ponownie. Udaj się do sklepu i kup glutaminian sodu, kiełbasę, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 85% , to danie jest super. Podobne przepisy obejmują stek z papryki Saint Louis , farsz do kiełbasy Jimmy Dean i kulki z serem kiełbasianym Jimmy Dean .

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmaż czosnek, cebulę i pieczoną paprykę na 2 łyżkach oliwy z oliwek, aż cebula stanie się złotobrązowa. Dodaj świeżą bazylię i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać mielony czarny pieprz, mielony biały pieprz, mieloną czerwoną paprykę, mieloną szałwię, mieloną cebulę, mieloną szałwię, mieloną cebulę, suszoną pietruszkę, suszone oregano i sól. Mieszaj, aż dobrze się wymiesza. Jeśli chcesz, dodaj MSG. Dodaj posiekane włoskie pomidory i obie puszki koncentratu pomidorowego. Przykryj i gotuj na średnim ogniu, aż pasta się upłynni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Mielony Biały PieprzMielony Biały Pieprz
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Włoski PomidorWłoski Pomidor
Suszone OreganoSuszone Oregano
Pietruszka SuszonaPietruszka Suszona
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Szałwia MielonaSzałwia Mielona
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
MsgMsg
3
Gdy sos się rozpłynie, dodać liść laurowy, nasiona kopru włoskiego, suszony szczypiorek, kostkę bulionową i według uznania filety z sardeli i wermut. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut. Od czasu do czasu mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka SzparagowaGotowa Fasolka Szparagowa
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Suszony SzczypiorekSuszony Szczypiorek
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
WermutWermut
4
Na osobnej patelni przygotuj kiełbasę, lekko ją podsmażając na 2 łyżkach oliwy z oliwek. Używając średniego ognia, przykryj i gotuj przez 15 minut. Po zakończeniu gotowania kiełbasę zdjąć z patelni i pokroić na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj do garnka z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Sos przykryć i dusić jeszcze przez 15 minut. Mieszaj od czasu do czasu i podawaj na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem

Składniki

2filety z sardeli (opcjonalnie)filety z sardeli (opcjonalnie)2filety z sardeli (opcjonalnie)filety z sardeli (opcjonalnie)1ignam, obrany i pokrojony w grube klinyignam, obrany i pokrojony w grube kliny794opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgePomidory całe obrane po włoskuPomidory całe obrane po włosku1szczypta1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1cubebulion z kurczakabulion z kurczaka11 łyżka suszonego oreganosuszony szczypioreksuszony szczypiorek2Batoniki toffi Heathpietruszka suszonapietruszka suszona1szczyptasuszona szałwiasuszona szałwia0Batoniki toffi Heathkoper włoskikoper włoski12opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeposiekana świeża bazyliaposiekana świeża bazylia12opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeposiekana świeża bazyliaposiekana świeża bazylia8goździkirozgnieciony czosnekrozgnieciony czosnek4krewetki i żyłkimielony czarny pieprz do smakumielony czarny pieprz do smaku340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgesłodka włoska kiełbasasłodka włoska kiełbasa22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1cebula posiekanacebula posiekana1szczyptaposiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)2Batoniki toffi Heathsuszone oreganosuszone oregano340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1/2 pieczonej czerwonej papryki1/2 pieczonej czerwonej papryki4krewetki i żyłkisól do smakusól do smaku340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepikantna włoska kiełbasapikantna włoska kiełbasa340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu1uncja płynufluid ounce sweet vermouth (optional)fluid ounce sweet vermouth (optional)1uncja płynufluid ounce sweet vermouth (optional)fluid ounce sweet vermouth (optional)0Batoniki toffi Heathświeżo zmielony biały pieprzświeżo zmielony biały pieprz11 łyżka suszonego oreganoglutaminian sodu (MSG)glutaminian sodu (MSG)11 łyżka suszonego oreganoglutaminian sodu (MSG)glutaminian sodu (MSG)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn