Kiełbasa, Fontina i papryka

Kiełbasa, Fontina i papryka
Kiełbasa, Fontina i papryka warstw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 780 kalorii. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sera romano, rustykalny chleb, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Omlet z pieczarkami i papryką z Fontiną, Papryka I Ser Kozi Warstwy, oraz Salami, Fontinan I Pieczona Papryka Panini.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 13x9x2-calowe ceramiczne lub szklane naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Whiskfirst 7 składników w dużej misce; posypać pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Umieść kiełbasę w dużej patelni nonstick; naciśnij na 1 stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj paprykę do drugiej strony patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Sauteacute; na dużym ogniu, łamanie upsausage widelcem, aż kiełbasa jest gotowane przez i papryka są brązowe w miejscach, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
KiełbasaKiełbasa
6
Ułóż połowę kromek chleba w przygotowanymdish.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
7
Wlać połowę masy jajecznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
8
Posypać połową sera, potem połową kiełbasy. Powtórz nakładanie warstw.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
9
Odstawić 20 minut, od czasu do czasu naciskając na chlebdo zanurzenia.
10
Piec warstwy, aż nadmuchane ibrown, około 1 godziny. Lekko schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
W porcji: 549,86 (kcal) kalorii, 51,7% kalorii z tłuszczu,
12
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia16
Magazyn