Kiełbasa Chleb Francuski Pizza

Kiełbasa Chleb Francuski Pizza
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać kiełbasy Francuski Chleb Pizzan spróbować. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 122 kalorie, 7G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz stylowy ser, sos do pizzy, bagietkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Kiełbasa Chleb Francuski Pizza, Francuska Pizza chlebowa z kiełbasą i grzybami Portobello, oraz Pizza chlebowa z kiełbasą, małżami i pieczarkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. pokruszyć i gotować kiełbasę na średniej patelni, aż brązowy. Odstawić. Bagietkę pokroić na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić połówki na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Posmarować sosem. Top z serem, kiełbasą i pepperoni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
KiełbasaKiełbasa
SerSer
SOSSOS
4
Piec przez 5 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Pokroić na kawałki 2 cale.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn