Schłodzony Łosoś Z Letnią Salsą Pomidorową

Schłodzony Łosoś Z Letnią Salsą Pomidorową
Przepis schłodzony łosoś z letnią salsą pomidorową może zaspokoić Twoje meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis zawiera 4 porcje z 243 kalorie, 24g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 21% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, ziaren kukurydzy, awokado hass i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać awokado hass można śledzić to danie główne z Czekoladowy Awokado Milkshake jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu, bez nabiału i pescatarian dieta. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Czwarty Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na świetny wynik spoonacular 85%. Podobne przepisy obejmują Schłodzona Zupa Pomidorowa Z Salsą Z Awokado, Schłodzona zupa Tomatillo-awokado z salsą pomidorową, oraz Letni łosoś z salsą papaya.

Instrukcje

1
Umieść łososia w płytkiej misce mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj 2 szklanki wody. Przykryć i mikrofalówka na wysokiej 7-9 minut lub aż łosoś jest gotowane zgodnie z życzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
3
Wyjąć z wody; przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
W małej misce połączyć pozostałe składniki (z wyjątkiem limonki). Przechowywać w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Podawać łososia otoczonego salsą i klinami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to świetny wybór dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy rozważyć przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka, nisko taninowa czerwień, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Nowa etykieta wina Parducci Small Lot Chardonnay z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Parducci Small Lot Chardonnay Wine New Label
Parducci Small Lot Chardonnay Wine New Label
Szanując bogate dziedzictwo winogron Chardonnay, wybieramy indywidualnie winifikowane małe partie wysokiej jakości winogron Chardonnay, aby połączyć wino o odważnym, żywym charakterze i zrównoważonych smakach chrupiących jabłek, gruszek i owoców tropikalnych.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn