Kiełbasa Biscuit Pizza
Kiełbasa Biscuit Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 18g białka, 30g tłuszczu i w sumie 526 kalorii. Ten przepis służy 8. Za $1.49 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to raczej tanie przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. Jeśli masz pod ręką paprykę, ser cheddar, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Z łyżką wynik 59%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pizza Biscuit Bake, Biscuit Pizza Bake, oraz Pesto Biscuit Pizza.
Instrukcje
Oddzielne herbatniki; pokrój każdy biszkopt na czwarte. Ułóż w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia (nie spłaszczać).
Piec w temperaturze 375° przez 12-15 minut lub do momentu, gdy herbatniki zaczną się brązowieć.
Rozłóż sos do spaghetti na cieście biszkoptowej.
Posyp kiełbasą, pieczarkami, papryką i serami.
Piec przez 20-25 minut lub do momentu, gdy szampan i ser się rozpuści.
Odstaw na 5 minut przed cięciem.
Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera
Pizza działa naprawdę dobrze z winem Sangiovese, Shiraz i Barbera. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek po kwiaty mieczyk i ziemisty krzemień. Garbnikowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem. Polecany do mięsa z grilla, np. krojonego steku Chianina lub do dziczyzny, np. bażanta nadziewanego truflami. Doskonale komponuje się również z dojrzałym serem.