Kieszenie Na Tuńczyka

Kieszenie Na Tuńczyka
Kieszenie z tuńczykiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ciasta biszkoptowego, ser cheddar, tuńczyk i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kieszenie na tuńczyka, Kieszenie Sałatkowe Z Tuńczykiem, oraz Kieszenie Pita Z Tuńczykiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Lekko wymieszać razem tuńczyka, cebula, seler, rozdrobniony ser Cheddar, koperek, i majonez, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Ser CheddarRozdrobniony Ser Cheddar
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
3
Spłaszcz ciasto biszkoptowe do grubości około 1/4 cala i umieść 8 spłaszczonych herbatników na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Na każdym biszkopcie ułożyć około 3 łyżki mieszanki tuńczyka, a na każdym z nich ułożyć inny spłaszczony biszkopt. Uszczypnij krawędzie, aby uszczelnić wypełnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie będzie gorące, a kieszenie lekko rumiane, około 15 minut. Przechowywać w lodówce resztki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować wina Miranda Lambert County Road Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn