Kieszenie śniadaniowe ze szpinakiem, jajkiem i fetą

Kieszenie śniadaniowe ze szpinakiem, jajkiem i fetą
Szpinak, jajko i Feta śniadanie Kieszenie jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś szpinak dla niemowląt, sól koszerna i pieprz, feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 396 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Zawijanie śniadaniowe z białkami jaj, szpinakiem i fetą, Wypiek śniadaniowy ze szpinakiem, fetą i karczochem, oraz Copycat Starbucks Szpinak Feta Okłady Śniadaniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Szpinak opłukać wodą; nie suszyć. W szerokiej, płytkiej patelni, zwiędły szpinak na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
2
Pozostaw do ostygnięcia, a następnie wytrzyj do wyschnięcia.
3
W średniej misce, połączyć szpinak, szalotki, feta, i jajko na twardo. Doprawić solą i pieprzem (w zależności od tego, jak słona jest twoja feta, może nie być potrzebna sól).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Pokroić ciasto francuskie w osiem 4 1/2-calowych kółek. Góra 4 kółka z nadzieniem szpinakowym. Przykryj każdy okrąg innym kawałkiem ciasta i użyj widelca, aby zacisnąć i uszczelnić boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Każde ciasto umyć jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6
Piec, aż ciasto będzie nadmuchane i złociste, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
7
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn