Kieszenie śniadaniowe ze szpinakiem, jajkiem i fetą

Kieszenie śniadaniowe ze szpinakiem, jajkiem i fetą
Szpinak, jajko i Feta śniadanie Kieszenie jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś szpinak dla niemowląt, sól koszerna i pieprz, feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 396 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Zawijanie śniadaniowe z białkami jaj, szpinakiem i fetą, Wypiek śniadaniowy ze szpinakiem, fetą i karczochem, oraz Copycat Starbucks Szpinak Feta Okłady Śniadaniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Szpinak opłukać wodą; nie suszyć. W szerokiej, płytkiej patelni, zwiędły szpinak na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Pozostaw do ostygnięcia, a następnie wytrzyj do wyschnięcia.
3
W średniej misce, połączyć szpinak, szalotki, feta, i jajko na twardo. Doprawić solą i pieprzem (w zależności od tego, jak słona jest twoja feta, może nie być potrzebna sól).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Pokroić ciasto francuskie w osiem 4 1/2-calowych kółek. Góra 4 kółka z nadzieniem szpinakowym. Przykryj każdy okrąg innym kawałkiem ciasta i użyj widelca, aby zacisnąć i uszczelnić boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na PółSer Muenster, Przekrojony Na Pół
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
5
Każde ciasto umyć jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
6
Piec, aż ciasto będzie nadmuchane i złociste, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn