Kieszenie śniadaniowe ze szpinakiem, jajkiem i fetą
Szpinak, jajko i Feta śniadanie Kieszenie jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś szpinak dla niemowląt, sól koszerna i pieprz, feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 396 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Zawijanie śniadaniowe z białkami jaj, szpinakiem i fetą, Wypiek śniadaniowy ze szpinakiem, fetą i karczochem, oraz Copycat Starbucks Szpinak Feta Okłady Śniadaniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Szpinak opłukać wodą; nie suszyć. W szerokiej, płytkiej patelni, zwiędły szpinak na średnim ogniu.
Pozostaw do ostygnięcia, a następnie wytrzyj do wyschnięcia.
W średniej misce, połączyć szpinak, szalotki, feta, i jajko na twardo. Doprawić solą i pieprzem (w zależności od tego, jak słona jest twoja feta, może nie być potrzebna sól).
Pokroić ciasto francuskie w osiem 4 1/2-calowych kółek. Góra 4 kółka z nadzieniem szpinakowym. Przykryj każdy okrąg innym kawałkiem ciasta i użyj widelca, aby zacisnąć i uszczelnić boki.
Każde ciasto umyć jajkiem.
Piec, aż ciasto będzie nadmuchane i złociste, około 30 minut.