Kiepska pizza z lasagne
Przepisów na danie główne nigdy za wiele, więc wypróbuj Cheesy Lasagna Pizzan. Ten przepis służy 6 osobom. Za 1,09 USD za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 17 g białka i 10 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka sera mozzarella, sosu pomidorowego, parmezanu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób przepadało za tym śródziemnomorskim daniem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 20 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 31%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Cheesy Margarita Pizza Hummus z grillowanym pesto do pizzy, Serowa lasagne i Cheesy Lasagna Calzones.
Instrukcje
Na patelni smaż wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odpływ. Wymieszaj sos pomidorowy, wodę i 3 łyżki mieszanki sosu do spaghetti. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut. W międzyczasie zagnieć pozostałą mieszankę sosu spaghetti z ciastem chlebowym. Dociśnij spód i boki natłuszczonej formy 12-calowej. patelnia do pizzy.
Posmarować serkiem wiejskim. Na wierzch wyłóż łyżką mieszankę mięsną.
Piec w temperaturze 400° przez 25 minut.
Posypać serem mozzarella.
Piecz jeszcze 5 minut lub do momentu, aż skórka będzie złocista, a ser się roztopi.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera
Sangiovese, Shiraz i Barbera Wine to świetny wybór na pizzę. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagać czerwonego wina z pewną kwasowością, np. barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz wybrać odważniejszy syrah. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![Kremowe sherry NV Solera]()
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.