Kieliszki do jajek Chorizo

Kieliszki do jajek Chorizo
Kubki z jajkiem Chorizo wymagają około 35 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,65 USD za porcję. To danie główne ma 431 kalorii , 22 g białka i 25 g tłuszczu na porcję. Wystarczy mieszanka mleka, soli, jajek i kilku innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 53% wyniku , co jest dobrym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Bolillo z jajkiem i chorizo , Zapiekanka z jajkiem z chorizo i Zapiekanka z chorizo i jajkiem .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chorizo Obrane Z Osłonki I Pokrojone W Drobną KostkęChorizo Obrane Z Osłonki I Pokrojone W Drobną Kostkę
2
Formę do muffinów o normalnej wielkości z powłoką nieprzywierającą posmaruj masłem 12 foremkami na muffinki lub 2 (6 foremek na muffinki).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 2/3 Szklanki Startego Sera Manchego, Kilka Garści1/2 Do 2/3 Szklanki Startego Sera Manchego, Kilka Garści
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
1
W średniej wielkości garnku bulionowym ustawionym na średnim ogniu, doprowadź mleko i bulion do stanu bąbelków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Podczas gdy płyny się nagrzewają, umieść małą patelnię na średnim ogniu z 1 obrotem patelni z oliwą z oliwek, około 1 łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj chorizo i smaż, aż będzie chrupiące od 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
4
Gdy płyn osiągnie bąbelki, powoli dodaj polentę i kontynuuj ubijanie, aż zacznie gęstnieć i przypominać gorące płatki owsiane, około 3 do 4 minut. Wyłącz ogień i dodaj ser, posiekaną natkę pietruszki, 2 łyżki masła i chrupiące chorizo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Płatki OwsianePłatki Owsiane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Wlać polentę do foremek na muffiny, do 1/2 wysokości papilotek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
6
Gdy wszystkie kubki zostaną napełnione, grzbietem łyżki uformuj wgłębienie, popychając polentę w górę, aż dotrze do górnego brzegu formy na muffiny. Dołek będzie stosunkowo duży, ale nie ma w tym nic złego, chcesz, żeby jajko miało małe miejsce do zagnieżdżenia, aby nie wylewało się z formy. Po wykonaniu wszystkich dołków wbij jajko do każdej z miseczek wypełnionych polentą. Dopraw wierzch jajek odrobiną soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
7
Włożyć do piekarnika i piec 20 minut; żółtko będzie jeszcze trochę płynne. Po zakończeniu wyjmij z piekarnika i odstaw, aby ostygło. Przesuń małym nożem do masła wokół krawędzi polenty, aby oddzielić ją od boków formy na muffinki. Delikatnie wyjmij je z foremek na muffiny za pomocą widelca lub noża i podawaj na talerzu lub na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn