Kieliszki do jajek Chorizo

Kieliszki do jajek Chorizo
Kubki z jajkiem Chorizo wymagają około 35 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,65 USD za porcję. To danie główne ma 431 kalorii , 22 g białka i 25 g tłuszczu na porcję. Wystarczy mieszanka mleka, soli, jajek i kilku innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 53% wyniku , co jest dobrym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Bolillo z jajkiem i chorizo , Zapiekanka z jajkiem z chorizo i Zapiekanka z chorizo i jajkiem .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chorizo Obrane Z Osłonki I Pokrojone W Drobną KostkęChorizo Obrane Z Osłonki I Pokrojone W Drobną Kostkę
2
Formę do muffinów o normalnej wielkości z powłoką nieprzywierającą posmaruj masłem 12 foremkami na muffinki lub 2 (6 foremek na muffinki).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 2/3 Szklanki Startego Sera Manchego, Kilka Garści1/2 Do 2/3 Szklanki Startego Sera Manchego, Kilka Garści
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
1
W średniej wielkości garnku bulionowym ustawionym na średnim ogniu, doprowadź mleko i bulion do stanu bąbelków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Podczas gdy płyny się nagrzewają, umieść małą patelnię na średnim ogniu z 1 obrotem patelni z oliwą z oliwek, około 1 łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodaj chorizo i smaż, aż będzie chrupiące od 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
4
Gdy płyn osiągnie bąbelki, powoli dodaj polentę i kontynuuj ubijanie, aż zacznie gęstnieć i przypominać gorące płatki owsiane, około 3 do 4 minut. Wyłącz ogień i dodaj ser, posiekaną natkę pietruszki, 2 łyżki masła i chrupiące chorizo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Płatki OwsianePłatki Owsiane
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Wlać polentę do foremek na muffiny, do 1/2 wysokości papilotek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
6
Gdy wszystkie kubki zostaną napełnione, grzbietem łyżki uformuj wgłębienie, popychając polentę w górę, aż dotrze do górnego brzegu formy na muffiny. Dołek będzie stosunkowo duży, ale nie ma w tym nic złego, chcesz, żeby jajko miało małe miejsce do zagnieżdżenia, aby nie wylewało się z formy. Po wykonaniu wszystkich dołków wbij jajko do każdej z miseczek wypełnionych polentą. Dopraw wierzch jajek odrobiną soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
7
Włożyć do piekarnika i piec 20 minut; żółtko będzie jeszcze trochę płynne. Po zakończeniu wyjmij z piekarnika i odstaw, aby ostygło. Przesuń małym nożem do masła wokół krawędzi polenty, aby oddzielić ją od boków formy na muffinki. Delikatnie wyjmij je z foremek na muffiny za pomocą widelca lub noża i podawaj na talerzu lub na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn