Kiełki ze śmietaną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj kiełków ze śmietaną. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 102 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka cebuli, brukselka, musztarda mielona, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brukselka Z Sosem Śmietanowym, Brukselka w śmietanie (Belgia), oraz Słodko-kwaśna brukselka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj 1 w. wody i brukselki do rondla; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 8-10 minut lub do miękkości.
Tymczasem, w innym rondlu, podsmażyć cebulę na maśle do miękkości. Wymieszać z mąką, brązowym cukrem, solą i musztardą do wymieszania. Stopniowo mieszać w mleku. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 1 minutę. Zmniejszyć ciepło. Wymieszać z kwaśną śmietaną; podgrzać.
Odcedzić kiełki; umieścić w misce do serwowania. Top z sosem.
Posypać natką pietruszki.