Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego i דל פחמימות,znego dania głównego ? Kiełbasa z soczewicą czosnkową może być super przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 41 g białka , 64 g tłuszczu i łącznie 889 kalorii . Ten przepis jest dla 4 osób. Za 1,99 USD za porcję ten przepis pokrywa 34% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. Ten przepis z Foodnetwork wymaga liścia laurowego, natki pietruszki, czosnku i oliwy z oliwek. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 1 godziny i 9 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 76% , co jest solidne. Bulgur Pilaf z zieloną soczewicą, podawany z karmelizowaną cebulą -Mercimekli Bulgur Pilavi , pyszna kremowa zupa z soczewicy i kasztanów oraz soczewica imbirowa z marchewką i świeżymi ziołami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Zalej soczewicę wodą na 2 cale, dodaj liść laurowy i cebulę i doprowadź do wrzenia. Gotuj soczewicę przez 20 do 22 minut, aż będzie miękka, ale z odrobiną twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką Jagnięcą
1-calowy Plaster Boczku, Drobno Posiekany
2
W płytkiej misce na makaron wymieszaj czosnek z około 1/3 szklanki oliwy z oliwek extra vergine i odstaw na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Standardowa Miska Na Wafle
3
Umieść kiełbaski w małym rondlu i dodaj 1/4 cala wody i 2 łyżeczki oliwy z oliwek extra vergine, odrobinę. Doprowadź wodę do wrzenia, a następnie zmniejsz ogień do średnio-wysokiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1-calowy Plaster Boczku, Drobno Posiekany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Gotuj wodę przez około 8 minut, a następnie podsmażaj osłonki jeszcze przez 3–4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-calowy Plaster Boczku, Drobno Posiekany
5
Wyjmij z soczewicy listek laurowy i cebulę. Wymieszaj gorącą soczewicę z olejem czosnkowym, pietruszką, solą i pieprzem.