Kiełbasa Grecka: Sheftalia

Kiełbasa Grecka: Sheftalia
Przepis Grecki kiełbasa: Sheftalia może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 108 g tłuszczu, oraz w sumie 1084 kalorie. Ten przepis służy 3. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, caul tłuszczu, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Sheftalia (Cypryjska kiełbasa Jagnięca i wieprzowa), Kurczak "kiełbasa" z greckim Charoset, oraz Sałatka grecka ze szpinakiem i kiełbasą z kurczaka Feta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać mieloną wieprzowinę, cebulę, natkę pietruszki, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Napełnij miskę ciepłą wodą i dodaj ocet. Zanurz tłuszcz w wodzie i pozostań zanurzony przez 1 minutę, aby się umyć. Spłucz w zimnej wodzie. Ostrożnie otworzyć caul tłuszczu na czystej powierzchni roboczej i pokroić na 4 cale (10 cm) kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Umieść niewielką skompresowaną garść kiełbasy w pobliżu krawędzi jednego kwadratu. Złóż boki i mocno zwiń. Powtórz z pozostałym mięsem i tłuszczem, aż będziesz miał około 10 kiełbas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Przygotuj grill węglowy na duże ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Umieścić kiełbaski na szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Grilluj kiełbaski przez 20 minut, często obracając, aż Na Zewnątrz będzie chrupiące i ciemne, a wewnątrz nie będzie już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje3
Ocena Zdrowia26
Magazyn