Kickin ' Red Pepper Jelly

Kickin ' Red Pepper Jelly
Kickin ' Red Pepper Jelly takes around 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 0g tłuszczu i w sumie 91 kalorii. Za 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób naprawdę lubiło tę przyprawę. Udaj się do sklepu i podnieś sproszkowaną pektynę owocową, ząbki czosnku, papryczki jalapeno i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak niesamowite spoonacular wynik 22%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kickin ' Red Pepper Jelly, Galaretka Z Czerwonej Papryki, oraz Galaretka Z Czerwonej Papryki.

Instrukcje

1
Umieść czerwoną paprykę, jalapenos i czosnek w blenderze; przykryj i przetwarzaj na drobno posiekane. Odstawić 1/2 szklanki; puree pozostałą mieszankę pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wyłóż sitko czterema warstwami gazy i umieść nad miską.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Umieść puree z papryki w sitku; przykryj brzegami gazy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Odstaw na 30 minut lub do momentu, gdy płyn zmierzy 1-1/2 filiżanki.
5
Wyrzuć mieszankę pieprzu z gazy lub Zachowaj do innego użytku; umieść płyn w dużym rondlu. Dodaj octy, sok z cytryny, pektynę i zarezerwowaną mieszankę pieprzu. Doprowadzić do pełnego wrzenia na dużym ogniu, ciągle mieszając. Dodaj cukier; wróć do pełnego wrzenia. Gotować przez 1 minutę, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
PektynaPektyna
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Zdjąć z ognia; odtłuścić pianę. Ostrożnie wlej gorącą mieszankę do gorących słoików pół litra, pozostawiając 1/4 cala. przestrzeń nad głową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
7
Usuń pęcherzyki powietrza, wytrzyj felgi i wyreguluj pokrywy. Przetwarzaj przez 10 minut w puszce z wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Magazyn