Key Lime Filled Angel Food Cake
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać klucz Lime Filled Angel Food Cake spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 268 kalorii, 3G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 150 powiedziałoby, że trafił w sedno. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z limonki, masło, butelkowany sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj czekolada wypełnione angel food cake, Fruit Filled Angel Food Cake, oraz Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W górnej części podwójnego kotła ubij razem jajka, żółtka,1/2 szklanki cukru, sok z limonki i skórkę.
Umieścić górną część podwójnego kotła na gotującej się wodzie i gotować, ubijając stale i stopniowo dodając kawałki masła, aż mieszanina osiągnie 160 stopni F. odcedzić. Spróbuj, a jeśli nie jest wystarczająco cierpki, możesz dodać trochę więcej Skórki. Umieść mały kawałek pergaminu na powierzchni i pozostaw do całkowitego ostygnięcia refrigerator.In dużą miskę ubijamy śmietaną, aż uformują się sztywne szczyty. Ubić w cukrze i wanilii. Złóż razem bitą śmietanę i mieszankę limonki.Teraz czas na zbudowanie tortu. Jeśli używasz bochenka, możesz podzielić go na trzy warstwy, rozłożyć nadzienie na dwie, ułożyć i przykryć. Jeśli używasz większego okrągłego ciasta (mój sklep sprzedaje duże okrągłe, które są ponad Funt, będziesz używać tylko około 2/3 ciasta. Ząbkowanym nożem pokroić ciasto na trzy layers.To zrób formę, ułóż 9-calową okrągłą formę sprężynową lub wysoką jednostronną patelnię z plastikową folią. Wciśnij warstwę ciasta do dołu. Będziesz miał puste kółko w środku, ponieważ ciasto z anielskim jedzeniem było pierścieniem. Wyrzeźbić kawałek z jednej z warstw i umieścić go w pustej przestrzeni.
Na dolną warstwę angel cake nałóż nadzienie limonkowe.
Dodaj drugi pierścień. Ponownie wyrzeźbić kawałek z trzeciego i wypełnić lukę. Odwrócić ciasto na dużą płytkę, oderwać plastik i przykryć pozostałą mieszaniną wapna.
Posypać tosty Kokosowe na całym torcie i schłodzić przez około godzinę lub aż będzie gotowy do podania.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje na ciasto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.