Ketchup Rabarbarowy
Ketchup z rabarbarem może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 227 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, skórkę pomarańczową, łodygi rabarbaru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ketchup Rabarbarowy, ketchup pomidorowy lub sos pomidorowy / jak zrobić ketchup pomidorowy, oraz Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz rabarbar z Porto, octem, cukrem i skórką pomarańczową i doprowadź do wrzenia.
Zdjąć patelnię z ognia i pozostawić strome przez 30 minut. Przykryć i dusić na umiarkowanie małym ogniu, często mieszając, aż rabarbar jest po prostu miękkie, o 5 protokół. Odrzuć skórkę pomarańczową.
Przełożyć do blendera i puree. Doprawić solą i cayenne.