Ketchup dla prawdziwych miłośników jedzenia

Ketchup dla prawdziwych miłośników jedzenia
Na 4,54 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 808 kalorii. Ten przepis służy 1. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ziele angielskie, nierafinowaną sól morską, mielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z odżywionej kuchni ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Codzienna Granola z prawdziwego jedzenia, naprawdę prosta, Murray ' s Ketchup Lovers Slumgullion (Lite-Bleu), oraz Sos Żurawinowy Real Food.

Instrukcje

1
Łyżka pasty pomidorowej do dużej miski i złożyć w surowym miodzie lub innym naturalnym słodziku z wyboru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodzik NierafinowanySłodzik Nierafinowany
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Miód SurowyMiód Surowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Wymieszać w jednej czwartej szklanki świeżej serwatki lub warzywnej Kultury startowej do słodzonej pasty pomidorowej wraz z octem jabłkowym, solą morską, zielem angielskim i goździkami. Kontynuuj ubijanie tych składników razem, aż pasta będzie gładka i jednolita.Łyżkę keczupu domowej roboty wrzucić do słoika do masonu, na wierzchu dwie pozostałe łyżki świeżej serwatki lub warzywnej Kultury startowej, przykryć luźno ściereczką lub pokrywką i pozostawić ketchup w temperaturze pokojowej, bez zakłóceń, przez trzy do pięciu dni.Po trzech do pięciu dni, odkryć domowej roboty ketchup i dać mu dokładnie wymieszać przed przeniesieniem do lodówki. Naturalnie fermentowany domowy ketchup będzie utrzymywał się przez kilka miesięcy w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
TrudnośćEkspert
Gotowe W120 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia76
Magazyn