Ketchup dla prawdziwych miłośników jedzenia
Na 4,54 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 808 kalorii. Ten przepis służy 1. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ziele angielskie, nierafinowaną sól morską, mielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z odżywionej kuchni ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Codzienna Granola z prawdziwego jedzenia, naprawdę prosta, Murray ' s Ketchup Lovers Slumgullion (Lite-Bleu), oraz Sos Żurawinowy Real Food.
Instrukcje
Łyżka pasty pomidorowej do dużej miski i złożyć w surowym miodzie lub innym naturalnym słodziku z wyboru.
Wymieszać w jednej czwartej szklanki świeżej serwatki lub warzywnej Kultury startowej do słodzonej pasty pomidorowej wraz z octem jabłkowym, solą morską, zielem angielskim i goździkami. Kontynuuj ubijanie tych składników razem, aż pasta będzie gładka i jednolita.Łyżkę keczupu domowej roboty wrzucić do słoika do masonu, na wierzchu dwie pozostałe łyżki świeżej serwatki lub warzywnej Kultury startowej, przykryć luźno ściereczką lub pokrywką i pozostawić ketchup w temperaturze pokojowej, bez zakłóceń, przez trzy do pięciu dni.Po trzech do pięciu dni, odkryć domowej roboty ketchup i dać mu dokładnie wymieszać przed przeniesieniem do lodówki. Naturalnie fermentowany domowy ketchup będzie utrzymywał się przez kilka miesięcy w lodówce.