Ken ' s Texas Chili

Ken ' s Texas Chili
Ken ' s Texas Chili może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,62 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 453 kalorie, 29g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 19 fanów. Mieszanka chili w proszku, czosnek w proszku, fasola pinto, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest idealny do Super Bowl. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj 5th Annual Chili Contest: wpis # 1-Texas-Style Chili, Texas Chili, oraz Texas Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W garnku na średnim ogniu brązowo zmieloną wołowinę, aż nie będzie już różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedzić tłuszcz, rezerwując 2 łyżki, aby pozostać na patelni. W małej misce wymieszać czosnek w proszku, chili w proszku, kminek i mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Posyp mięso mieszaniną i mieszaj, aż mięso będzie równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Wymieszać oregano do mieszaniny mięsa, a następnie wlać 2 puszki bulionu wołowego. Doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie dodać puszki fasoli. Jeśli lubisz zupę z chili, dodaj tylko 2 puszki fasoli, ale jeśli lubisz grube chili, użyj wszystkich trzech. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut, aby zmiksować smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn