Kebaby z miecznika w sosie pomarańczowo-bazyliowym

Kebaby z miecznika w sosie pomarańczowo-bazyliowym
Kebaby z miecznika z sosem pomarańczowo-bazyliowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 34g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.44 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz miecznik, pomarańcza, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pomarańczowy można śledzić to danie główne z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Steki z miecznika w sosie pomidorowo-bazyliowym, Miecznik i makaron z sosem bazyliowym z suszonych pomidorów, oraz Miecznik w sosie pomarańczowo-karmelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sok pomarańczowy, liście bazylii, oliwę z oliwek i ząbki czosnku w mini chopper; dodaj 1/4 łyżeczki soli. Mieszanka liści bazylii proces aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
(duża Tuba)(duża Tuba)
2
Posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu równomiernie nad rybą; nawleczyć rybę na 4 (12-calowe) szaszłyki. Grilluj ryby 10 minut lub do momentu, gdy ryby będą łatwo płatki podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Ryby skropić sosem lub podawać osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
W razie potrzeby udekorować SOS skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn