Kebaby wieprzowo-brzoskwiniowe z sałatką Little Gem
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepisy do twojej kolekcji, wieprzowina & brzoskwinia kebaby z sałatką Little Gem może być przepis, który powinieneś wypróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 361 kalorii, 35g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na $3.09 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 66 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, brzoskwinie, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest niesamowite. Czysta Sałatka Wieprzowa, Brzoskwiniowa I Rukola Z Brzoskwiniowym Winegretem, Sałatka Green Gem, oraz Sałatka Little Gem & pea są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Moczyć osiem drewnianych szaszłyków w zimnej wodzie przez co najmniej 5 minut.
Wieprzowinę pokroić w dużą kostkę. Brzoskwinie pokroić na pół i kamienować, a następnie pokroić na kawałki. Zetrzeć skórkę z połowy cytryny i wycisnąć sok. Dodaj 1 łyżkę soku, a resztę wymieszaj ze skórką i miodem. Na szaszłyki na przemian nawleczyć plastry wieprzowiny i brzoskwini.
Zmiksuj miód i cytrynę, a następnie grilluj lub grilluj przez 10-12 minut, regularnie obracając, aż do ugotowania.
Oddzielić liście sałaty i wymieszać z rukolą.
Sok z cytryny wymieszać z oliwą z oliwek, musztardą i odrobiną przypraw. Wymieszać z liśćmi sałaty i podawać z kebabami.