Kebaby jagnięce z miętowym Pesto

Jagnięce kebaby z miętowym Pesto mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.6 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka nogi jagnięciny, liście kolendry, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest dobre. Spróbuj Kebaby jagnięce z miętowym Pesto, Kebaby z jagnięciny, pomidora i mięty, oraz Jagnięce Kebaby Z Miętowym Sosem Jogurtowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 7 składników wymieszać w procesorze do grubego puree. Po uruchomieniu maszyny stopniowo wlewaj 1/2 szklanki oleju; puree, aż będzie prawie gładkie.
Przenieść pesto do miski. Doprawić solą i pieprzem.
Wymieszaj 1 łyżkę oleju, czosnek, grubą sól i kolendrę w średniej misce.
Dodać jagnięcinę; wrzucić do herbu. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny i do 4 godzin.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).Jagnięcinę nitkować na szaszłyki na przemian z papryką i cebulą.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Posmarować olejem; posypać pieprzem. Grilluj do pożądanej doneness, obracając od czasu do czasu, 7 do 9 minut dla średnio rzadkich.
Skropić każdy kebab bardzo lekko pesto i podawać Pozostałe pesto obok.