Kazachska Zupa Wołowa

Kazachska Zupa Wołowa
Kazachska zupa wołowa to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Ta zupa ma 141 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz ziemniaki do pieczenia, oliwę z oliwek, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, oraz Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kości zupy w garnku z wystarczającą ilością wody, aby pokryć je o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia i gotować odkryte przez około 1 godzinę, aby bulion wołowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Usunąć kości i ostudzić.
3
Podgrzać jedną łyżkę oleju na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Kiszoną kapustę podsmażyć przez kilka minut, następnie dodać tyle wody, aby przykryć kiszoną kapustę, przykryć patelnię i gotować na małym ogniu przez około 30 minut, aż kwaśny smak zniknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Odcedzić i odstawić.
6
Rozgrzać pozostałą oliwę z oliwek na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Podsmażyć cebulę na gorącym oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
8
Gdy kości są z zapasów, dodać ziemniaki i gotować przez około 15 minut, aż ziemniaki będą miękkie. Wymieszać z kiszoną kapustą, cebulą i dowolnym mięsem, które można zebrać z kości. Doprawić sosem chili i solą do smaku. Dusić na małym ogniu przez około 15 minut. Chochlę do miseczek i podawać z odrobiną kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn