Kawa Parzona Na Zimno
Kawa parzona na zimno może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 2 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka filtrów do kawy, grubo zmielonych ziaren kawy, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 godzin i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Kawa mrożona na zimno, Kawa Mrożona Na Zimno, oraz Affogato z kawą parzoną na zimno.
Instrukcje
Umieść fusy z kawy w dużym pojemniku. Powoli wlać wodę na grunt.
Przykryć miskę plastikową folią i stromo w temperaturze pokojowej przez 18 do 24 godzin.
Wyłożyć sitko z kilkoma warstwami gaznicy i umieścić na dzbanie; przecedzić kawę przez gazę do dzbana. Odrzuć podstawy. Aby uzyskać wyraźniejszy napar, ponownie przecedzić kawę przez filtry do kawy. Przechowywać w lodówce.