Kawa i melasa-kotlety wieprzowe solone
Kawa i melasa - Kotlet schabowy solony jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 457 kalorii, 38g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, mocną kawę, melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest dobre. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Solone Melasą, Kotlety Wieprzowe Solone W Miodzie Z Melasą, oraz Kotlety Wieprzowe Marynowane Z Melasą Kawową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce, mieszając, aż sól i cukier rozpuszczą się.
Wlej mieszaninę soli do dużej plastikowej torby na zamek błyskawiczny.
Dodać lód i wieprzowinę; uszczelnić. Przechowywać w lodówce przez 3 godziny, obracając torbę od czasu do czasu.
Zrębki moczyć w wodzie 1 godzinę.
Przygotuj grill do pośredniego grillowania, podgrzewając jedną stronę do średniej wysokości i pozostawiając jedną stronę bez ciepła.
Ułożyć zrębki na rozgrzanych węglach.
Wyjąć wieprzowinę z worka; wyrzucić solankę. Osusz wieprzowinę ręcznikami papierowymi.
Posypać wieprzowiną 1/8 łyżeczki soli. 8 łyżeczek przyprawy pieprzowo-czosnkowej Rub równomiernie po obu stronach wieprzowiny.
Umieść wieprzowinę na stojaku grillowym pokrytym natryskiem na średnim ogniu; grilluj 2 minuty z każdej strony.
Umieść wieprzowinę na nieogrzewanej stronie grilla; grilluj 3 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.