Kawa i Ancho Chile Spódnica stek z Zielonym Chile-Apple Relish

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kawa i Ancho Chile Spódnica stek z Zielonym Chile-Apple Relish może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 331 kalorii. Na 4,48 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz ancho chile proszek, spódnica stek, olej roślinny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać zmieloną kawę, można śledzić to danie główne z Kawa "herbata" ciasta jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Crockpot Coffee Ancho Chile Krótkie Żeberka, Duszone na kawie żeberka z Ancho Chile, oraz Żeberka duszone w sosie Ancho Chile.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średniej wysokości (350 do 450). W małej misce, połączyć kawę, chile proszek, 2 tsp. sól i brązowy cukier. Przetrzyj cały stek i odstaw. Zielone chiles, jabłko i cebulę natrzeć olejem i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Stek z grilla, obracając się raz (suche rub na mięsie będzie bardzo ciemny), 8 do 10 minut łącznie dla średnio rzadkich. Tymczasem, chiles grill, jabłko, i cebula, aż lekko zwęglone na całym, 6 do 8 protokół.
Przenieś wszystko na deskę do krojenia, stek namiotowy z folią i pozostaw 5 minut. W międzyczasie posiekaj chiles, jabłko i cebulę i przelej do średniej miski. Wymieszać z oregano i sokiem z limonki i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Cienko pokroić stek na ziarno i top z Chile-Apple relish.
* Znajdź proszek ancho chile w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych.