Kawa Czekoladowo-Migdałowa

Kawa Czekoladowo-Migdałowa
Kawa czekoladowo-migdałowa może być tylko napojem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 73 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Jeśli masz wyciąg z migdałów, półsłodką czekoladę Piekarską, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Kremowa Czekolada Migdałowa Kawa, Toffi kawowo-czekoladowe migdałowe, oraz Tort Kawowy, Migdałowy I Czekoladowy.

Instrukcje

1
Umieść kawę w filtrze w Koszyku naparu ekspresu do kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
2
Cukier i ekstrakt umieścić w pustym dzbanku do kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodaj zimną wodę do ekspresu do kawy; zaparz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
4
Mikrofalówka czekolada i pół na pół w średniej misce mikrofalowej na wysokości 1 do 1-1 / 2 min. lub do całkowitego rozpuszczenia czekolady, mieszając po 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodać do kawy; mieszać aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
6
Podawać z chłodnym batem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn