Kawa Czekoladowo-Migdałowa
Kawa czekoladowo-migdałowa może być tylko napojem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 73 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Jeśli masz wyciąg z migdałów, półsłodką czekoladę Piekarską, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Kremowa Czekolada Migdałowa Kawa, Toffi kawowo-czekoladowe migdałowe, oraz Tort Kawowy, Migdałowy I Czekoladowy.
Instrukcje
Umieść kawę w filtrze w Koszyku naparu ekspresu do kawy.
Cukier i ekstrakt umieścić w pustym dzbanku do kawy.
Dodaj zimną wodę do ekspresu do kawy; zaparz.
Mikrofalówka czekolada i pół na pół w średniej misce mikrofalowej na wysokości 1 do 1-1 / 2 min. lub do całkowitego rozpuszczenia czekolady, mieszając po 1 min.
Dodać do kawy; mieszać aż do wymieszania.
Podawać z chłodnym batem.