Kasztany z winogronami
Przepis kasztany z winogronami może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz kasztany, odtłuszczony bulion z kurczaka, kiełbasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest dobre. Spróbuj Kasztany zapiekane w Porto z winogronami, Pieczony kurczak z winogronami, kasztanami i masłem estragonowym, oraz Wieprzowina i kasztany dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 5-do 6 Quart patelni, połączyć kasztany, 1 szklanka winogron i 2 szklanki bulionu z kurczaka.
Wyjąć kiełbasę z osłonki i pokruszyć na patelni.
Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, przykryć, i gotować na średnim ogniu, aż kasztany są bardzo miękkie i mash łatwo, o 30 protokół.
Odcedzić bulion do szklanej miary i dodać tyle bulionu, aby zrobić 2 szklanki.
Mieszaj mieszankę kasztanową w robocie kuchennym, aż będzie gładko uformowana, a następnie wlej tyle bulionu, aby uzyskać konsystencję miękko puree ziemniaczanego. Lub wirować mieszaninę, porcję na raz, w blenderze, dodając wystarczającą ilość bulionu, aby ułatwić oczyszczanie, a następnie więcej dla pożądanej konsystencji. Kasztany w dalszym ciągu gęstnieją, gdy stoją.
Powrót czysty do patelni i wymieszać na średnim ogniu, aż do gotowania na parze, 2 do 3 minut; zachować ciepło.
W 10-do 12-calowej patelni na dużym ogniu, roztopić masło i dodać pozostałe winogrona. Obracaj, aż owoce będą ciepłe i jaśniejsze, około 1 1/2 minuty.
Zeskrobać kasztan czysty do głębokiej miski i wlać winogrona na wierzch.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.