Kasztany w syropie Koniakowo-waniliowym

Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, Wegetariańskie lacto ovo i przyjazne dla fodmap przepisy do pudełka z przepisami, kasztany w syropie koniakowym i waniliowym może być przepis, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 2085 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 12,44 zł / porcja, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 18 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis z BBC Good Food wymaga kasztana, koniaku, cukru granulowanego i wanilii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczone Słodkie Ziemniaki Z Kasztanami Koniakowymi, Tarta jabłkowo-Śliwkowa z lodami waniliowymi i koniakiem, oraz Krem z masła waniliowego, mus z białej czekolady waniliowej i Syrop waniliowy na tort weselny.
Instrukcje
Na dużą patelnię wyłożyć Skórki, cukier, waniliowy strąk, laski cynamonu i 400 ml wody. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować delikatnie przez 20 minut. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie dodać koniak.
Kasztany zapakować do sterylizowanych słoików (patrz końcówka, poniżej), a następnie zalać syropem do przykrycia. Pieczęć i etykieta. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu przez co najmniej 1 tydzień przed jedzeniem. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu do 6 miesięcy.