Kasza z parmezanem i Prosciutto
Kasza z parmezanem i Prosciutto wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 210 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Udaj się do sklepu i zbierz sól, wodę w bezpiecznym dla mikrofali kubku miarowym, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako bardzo niedrogi posiłek poranny. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Podobne przepisy to podaj prosciutto-prosciutto owinięte gruszką z parmezanem, Zapiekanka kasza z pieczarkami, Prosciutto i Provolone, oraz Pieczony Łosoś Na Kaszy Parmezanowej.
Instrukcje
Kuchenka mikrofalowa wody do bardzo gorącej, 3 do 4 minut.
Tymczasem rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj prosciutto; saute aż wilgoć odparuje i bitów zacząć smażyć i chrupiące, o 3 protokół.
Usunąć prosciutto; odstawić.
Dodać gorącą wodę do pustej patelni i doprowadzić do wrzenia.
Ubij kaszę i sól. Dusić, odkryte, na średnim ogniu, aż gruby, o 3 do 5 protokół. Wymieszać prosciutto, ser, masło i pieprz do smaku.
Odstawić do ostygnięcia i pozostawić smaki do mieszania, 2 do 3 protokół.