Kasza bulgur z kukurydziano-bazyliowym smakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj kaszy Bulgur z kukurydzą i bazylią. Ten przepis służy 4 i kosztuje 68 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 213 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Mieszanka soli, wody, ziaren kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paszteciki z kurczaka z pomidorem, bazylią i pieczoną kukurydzą, Smażona Sieja z kukurydzą, awokado, limonką i bazylią, oraz Schłodzona zupa fasolowa z Bazyliowo-kukurydzianą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondelku zagotować wodę i niegotowany bulgur. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 8 protokół. Wymieszać z serem i 1/4 łyżeczki soli.
Połącz ziarna kukurydzy, bazylia, szalotka, ocet i 1/8 łyżeczki soli w małej misce. Górna mieszanka bulguru z mieszaniną kukurydzy.