Kasza bulgur z kukurydziano-bazyliowym smakiem

Kasza bulgur z kukurydziano-bazyliowym smakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj kaszy Bulgur z kukurydzą i bazylią. Ten przepis służy 4 i kosztuje 68 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 213 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Mieszanka soli, wody, ziaren kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paszteciki z kurczaka z pomidorem, bazylią i pieczoną kukurydzą, Smażona Sieja z kukurydzą, awokado, limonką i bazylią, oraz Schłodzona zupa fasolowa z Bazyliowo-kukurydzianą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondelku zagotować wodę i niegotowany bulgur. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 8 protokół. Wymieszać z serem i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Połącz ziarna kukurydzy, bazylia, szalotka, ocet i 1/8 łyżeczki soli w małej misce. Górna mieszanka bulguru z mieszaniną kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
BulgurBulgur
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn