Karyn ' s Cream of Crab Soup

Karyn ' s Cream of Crab Soup
Karyn ' s Cream of Crab Soup może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 525 kalorii. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i zbierz mąkę, śmietanę, mięso krabowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sherry można śledzić to danie główne z Babeczki Z Ciemnej Czekolady Fudge Merlot jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Krem z zupy krabowej, Crab Rangoon (Krab & Cream Cheese filled wontons), oraz Zupa Krabowa.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać mąkę i sos hollandaise wymieszać z 2 szklankami pół na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Hollandaise MixSOS Hollandaise Mix
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Masło rozpuścić w średnim, ciężkim rondlu na średnim ogniu. Powoli dodawać mieszaninę holenderską, ciągle mieszając, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodaj pozostałe pół na pół, starą Zatokę, suchą musztardę, nasiona selera i śmietanę do ubijania. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i zmniejszyć ciepło do niskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Nasiona SeleraNasiona Selera
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
4
Dodać mięso krabowe i sherry, mieszając delikatnie, aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
5
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn