Karmelowy Crème Fraîche

Karmelowy Crème Fraîche
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Caramel Crème Fraîche może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 780 kalorii, 4G białka, oraz 55 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.76 za porcję. Mieszanka crème fraîche, cukier, śmietana do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Budyń chlebowy maślany z kremem karmelowym Fraiche, Karmelowy Budyń Ryżowy Z Brązowym Masłem I Creme Fraiche, oraz Solone karmelowe Tatiny bananowe z lodami Creme fraîche.

Instrukcje

1
W 3-do 4-quart patelni na średnim ogniu, wymieszać cukier i 1 szklankę wody, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło do wysokiej i gotować bez mieszania, aż mieszanina będzie głęboki kolor karmelu, 12 do 20 minut. Kiedy cukier zaczyna brązowieć wokół krawędzi patelni, delikatnie obracaj, aby zapewnić równomierne karmelizowanie mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor KarmelowyKolor Karmelowy
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki
2
Zdjąć z ognia i natychmiast dodać 1 szklankę śmietany (mieszanina może rozpryskiwać); ubijać do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła śmietanka Pół Na PółCiepła śmietanka Pół Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Wlać do dużej miski i ostudzić do temperatury pokojowej, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
4
W misce, z mikserem na dużej prędkości, ubić pozostałą 1 szklankę śmietany i crme frache (Patrz uwagi), aż mieszanina utrzyma średnio miękkie szczyty. Wymieszać około 1 szklanki mieszanki śmietany do karmelu, aż nie pozostaną białe smugi. Delikatnie złóż pozostałą mieszankę kremu w karmel. Po całkowitym włączeniu delikatnie trzepaczką, aby w razie potrzeby zagęścić do konsystencji, którą można rozprowadzić. Zużyć natychmiast lub przykryć i schłodzić do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Ciepła śmietanka Pół Na PółCiepła śmietanka Pół Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn