Karmelowe jabłka RITZ
Karmelowe jabłka RITZ mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. Ten przepis służy 50 i kosztuje 15 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką wodę, krakersy, wielobarwne posypki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest idealny do Halloween. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Batony Solone Karmelowe Ritz, Jak zrobić jabłka karmelowe}Szarlotka jabłka karmelowe, oraz Solone Karmelowe Ciasto Ritz Cracker Icebox dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jabłka umyć, a następnie całkowicie wysuszyć. (Uwaga: aby sos karmelowy przyklejał się do jabłek, jabłka muszą być dobrze schłodzone przed umyciem, suszeniem i zanurzeniem w sosie karmelowym.)
Włóż Drewniany pop stick do końca łodygi każdego jabłka. Karmelki i wodę gotować w średnim rondlu na średnim ogniu, aż karmelki zostaną całkowicie stopione i mieszanina zostanie dobrze wymieszana, stale mieszając.
Przykryj dużą płytę pergaminem; spryskaj sprayem do gotowania.
Krakersy umieścić w jednej misce, a następnie umieścić posypki w osobnej misce. Jabłka zanurzamy, po jednym na raz, w sosie karmelowym, obracając się, aby równomiernie pokryć każde jabłko. Trzymaj zanurzone jabłko nad miską, aby nadmiar karmelu kapał z powrotem do miski. Jabłka zanurzamy w krakersach, następnie w posypce; układamy na przygotowanym talerzu.
Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do karmelu jest jędrny.
Wyjąć z lodówki 15 min. przed podaniem. (Uwaga: jabłka karmelowe można schłodzić do 2 dni przed podaniem.)