Karmelowe Ciasto Latte

Karmelowe Ciasto Latte
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj karmelowego ciasta Latte. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 26 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę do pieczenia, masło, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelowe Ciasto Latte, Ciasto Karmelowe Latte Bundt, oraz Babeczki z białej czekolady Karmel Latte na Narodowy Dzień Czekolady karmelowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W dużej misce, miejsce ciasto mix. W szklanej filiżance odmierzającej wymieszać 1 filiżankę ciepłej wody i 1 łyżkę granulek espresso do rozpuszczenia granulek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Do ciasta dodać mieszankę espresso, masło i jajka. Beat z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund; zeskrobać miskę. Beat na średniej prędkości 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wlać ciasto na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Piec zgodnie z zaleceniami na pudełku na patelnię 13x9 cali. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Tymczasem łyżka dulce de leche do średniej miski do mikrofalówki. W małej misce wymieszaj 1/2 szklanki gorącej wody, 3 łyżki granulek espresso i rum; wymieszaj z dulce de leche, aż będzie gładka. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokości 2 do 3 minut, mieszając po około 1 minucie z trzepaczką, aż do wylewania. Odstawić do czasu ostygnięcia ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De LecheDulce De Leche
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Poke chłodzone ciasto co 1/2 cala z uchwytem koniec drewnianej łyżki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
8
Wlać mieszaninę dulce de leche równomiernie na ciasto; rozprowadzić mieszaninę na wierzchu ciasta metalową szpatułką, aby wypełnić otwory. Uruchom nóż wokół boków patelni poluzować ciasto. Przykryć; przechowywać w lodówce 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De LecheDulce De Leche
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
W średniej misce, ubić ubijanie śmietany i cukru pudru na dużej prędkości, aż sztywne.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Bitą śmietanę równomiernie rozprowadzić na schłodzonym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
11
Posypać posiekaną czekoladą. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn