Karmelowe Ciasteczka Nadziewane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj karmelowe ciasteczka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 79 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 158 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 9 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Karmelowe Ciasteczka Nadziewane, Karmelowe Ciasteczka Nadziewane, oraz Babeczki wypełnione karmelem z bitym lukrem karmelowym.
Instrukcje
Wyłóż patelnię 13×9 cali z nieprzywierającą folią lub papierem do pergaminu.
Umieść czekoladę i masło w misce bezpiecznej dla mikrofalówki i kuchenki mikrofalowej na wysokości przez 1 minutę. Mieszać i powtarzać aż będzie gładka.
Ostudzić na około 5 minut.Podczas gdy czekolada stygnie, w osobnej misce ubijaj cukier i jajka na dużej prędkości elektrycznego miksera przez 3 minuty. Beat in vanilla. Wymieszać mieszaninę czekolady do mieszaniny jaj. Za pomocą łyżki do mieszania lub trzepaczki, wymieszać mąkę i sól.
Wlać około połowy tego ciasta do wyłożonej patelni i piec przez 20 minut.Ostudzić przez 20 minut. Podczas gdy pierwsza warstwa stygnie, przygotuj wypełnienie.Rozpakuj karmelki (ack! Dlaczego nie robią rozpakowanych karmelków!) i umieścić je w rondlu z 1/3 szklanki śmietany.
Podgrzewać na średnim poziomie, często mieszając, aż karmelki się stopią. Połowę posiekanych orzechów pekan wymieszać z karmelem.
Wlać mieszaninę karmelu na warstwie brownie.
Rozłóż pozostałą mieszankę brownie na nadzieniu karmelowym. To trochę trudne, więc staraj się jak najlepiej, ale nie martw się o pokrycie całego karmelu. Rozrzuć czekoladowe chipsy i pozostałe orzechy pekan na górze.
Piec w temperaturze 350 stopni przez kolejne 20 minut lub do momentu, gdy górne ciasto pojawi się ustawione, ale nie suche. Pozostaw ciasteczka do całkowitego ostygnięcia (powinno to potrwać kilka godzin). Lubię je schłodzić, a następnie schłodzić, ponieważ ułatwia krojenie.Podnieś ciasteczka z patelni i połóż na dużej desce do krojenia. Pokrój w dowolny rozmiar.