Karmelowe Bułeczki Orzechowe
Karmelowe bułeczki orzechowe to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 695 kalorii, 7G białka, oraz 45 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać mielonego cynamonu Sajgon, syrop kukurydziany, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Sprawdza się jako chleb przyjazny dla budżetu. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Karmelowe Bułeczki Orzechowe, Karmelowe Bułeczki Orzechowe, oraz Łatwe Karmelowe Bułeczki Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać 1 szklankę masła, cukru i soli w dużej misce.
Dodać jajka. W osobnej misce połączyć drożdże i 4 szklanki mąki; dokładnie wymieszać.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny masła / cukru, a następnie dodać wodę.
Dobrze wymieszać i dodać dodatkowe 3 1/2 do 4 szklanki mąki, 1 szklanka na raz, aż miękkie gładkie formy ciasta. Obróć się na lekko posypanej mąką powierzchni. Zagnieść na gładką masę. Przykryć i pozostawić ciasto na 10 minut. Ciasto podzielić na 3 równe porcje. Rozwałkuj każdą porcję na prostokąt o wymiarach 14 x 8 cali na lekko posypanej mąką powierzchni.
Posmaruj każdy z 3 łyżkami roztopionego masła.
Połącz 1 szklankę cukru z cynamonem.
Posypać 1/3 szklanki cukru cynamonowego i 2/3 szklanki posiekanych orzechów pekan na każdym prostokącie.
Zwiń z długiej strony. Pokrój każdą rolkę na 8 plastrów. Masło pokroić w rondelku.
Dodaj brązowy cukier, syrop kukurydziany i wanilię. Mieszać do wymieszania.
Umieść 1 szklankę syropu karmelowego i 1 szklankę orzechów pekan w każdej z trzech patelni o wymiarach 13 x 9 cali. (Lub 1/2 szklanki syropu i 1/2 szklanki orzechów pekan w 8-calowych kwadratowych patelniach do pieczenia).
Umieść 8 rolek na patelnię 13 x 9 cali lub 4 rolki na patelnię 8 cali, przycięte z boku. Kryć się. Wzrost do podwójnej, około 45 do 50 minut. Piec w temperaturze 163° przez 15 do 20 minut na patelniach 8-calowych i 20 do 25 minut na patelniach 13 x 9-calowych. Lekko ostudzić przed wyjściem z patelni.