Karmelowe Batony Jabłkowe
Karmelowe batony jabłkowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 36 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Jeśli masz sodę oczyszczoną, sól, karmelki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jabłkowe batoniki owsiane z sosem cynamonowo-karmelowym {i niesamowity karmelowy dip jabłkowy!}, Karmelowe Batony Jabłkowe, oraz Karmelowe Batony Jabłkowe I dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Wymieszać brązowy cukier, masło i skrócenie w dużej misce. Wymieszać w 1 3/4 szklanki mąki, owies, sól i soda oczyszczona. Rezerwa 2 szklanki mieszanki owsianej; naciśnij pozostałą mieszaninę owsianą w ungreased prostokątnej patelni, 13x9x2 cali.
Wrzucić jabłka i 3 łyżki mąki; rozprowadzić na mieszance na patelni.
Karmelki rozgrzać na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż się stopią; polać równomiernie jabłkami.
Posypać mieszanką owsianą; lekko nacisnąć.
Piec 25 do 30 minut lub aż polewa jest złoty kolor i jabłka są miękkie. W przypadku 36 prętów pokrój na 6 rzędów po 6 rzędów, gdy będziesz ciepły. Przechowywać w lodówce.