Karmelowa kukurydza babci Pawła

Karmelowa kukurydza babci Pawła
Karmelowa kukurydza babci Paula może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 515 kalorii, 2G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sody oczyszczonej, brązowego cukru, syropu kukurydzianego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 667 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Spróbuj Karmelowa kukurydza babci Pawła, Karmelowe batoniki babci, oraz Kukurydza Puff Caramel Corn dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na średnim ogniu połącz pierwsze 4 składniki i gotuj przez 5 minut.
3
Zdjąć z ognia; wymieszać z sodą oczyszczoną. Dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
4
Wlać ponad 8 quarts popped kukurydzy. Wymieszać, aby dobrze pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru
5
Piec w dużej kuchence lub patelni przez 1 godzinę, mieszając co 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Rozprowadzić na woskowanym papierze do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn