Karmelowa kukurydza babci Pawła
Karmelowa kukurydza babci Paula może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 515 kalorii, 2G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sody oczyszczonej, brązowego cukru, syropu kukurydzianego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 667 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Spróbuj Karmelowa kukurydza babci Pawła, Karmelowe batoniki babci, oraz Kukurydza Puff Caramel Corn dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Na średnim ogniu połącz pierwsze 4 składniki i gotuj przez 5 minut.
Zdjąć z ognia; wymieszać z sodą oczyszczoną. Dobrze wymieszać.
Wlać ponad 8 quarts popped kukurydzy. Wymieszać, aby dobrze pokryć.
Piec w dużej kuchence lub patelni przez 1 godzinę, mieszając co 15 minut.
Rozprowadzić na woskowanym papierze do wyschnięcia.