Karmelki Makadamia & Kokosowe
Need a bezglutenowa i wegetariańska przystawka? Makadamia & karmelki Kokosowe może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 64 i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 43 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, śmietana Tatara, syrop kukurydziany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Karmelki Kokosowo-Makadamia, Zaszalej! Karmelki Kokosowe, oraz Wanilia Fasola Cukier Kokosowy Karmelki.
Instrukcje
Linia a 8-in. kwadratowe naczynie do pieczenia z folią i nasmarować folią 1 łyżeczką masła; odstawić.
W dużym ciężkim rondlu połącz brązowy cukier, syrop kukurydziany, śmietanę z kamienia nazębnego i pozostałe masło; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Wyjąć z ognia; stopniowo mieszać w mleku. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż termometr candy odczyta 244° (Faza firm-ball).
Wyjąć z ognia; wymieszać pozostałe składniki.
Wlać do przygotowanego naczynia. Przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 2 godziny.
Używając folii, wyciągnij cukierki z naczynia. Delikatnie obrać folię; pokroić Karmel w 1-in. kwadraty. Owiń pojedynczo w papier woskowany; skręć końce. Przechowywać w szczelnym pojemniku.