Karmelizowany Burger Cebulowo-Warzywny

Karmelizowany Burger Cebulowo-Warzywny
Karmelizowany Burger cebulowo-warzywny wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Ten przepis służy 20. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz kozi ser, bułki pełnoziarniste, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Karmelizowany Burger Cebulowo-Warzywny, Karmelizowany Burger Z Dipem Cebulowym, oraz Karmelizowany Francuski Burger Z Dipem Cebulowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pulse pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym, aż drobno posiekane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Rozgrzać 1 łyżka oleju na średnim ogniu na patelni; zmniejszyć do średniego, i gotować cebulę, mieszając od czasu do czasu, o 15 protokół lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać mieszaninę grzybową i gotować, mieszając, około 2-3 minut lub aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4
Zdjąć z ognia i ostudzić.
5
Ostudzoną mieszankę grzybową wymieszać z soczewicą i połączyć z kolejnymi 3 składnikami (przez sól), aż dobrze się połączą. Uformować mieszaninę na 6 pasztecików (po około 1/2 szklanki każda). Umieść mąkę kukurydzianą na płytkim talerzu i równomiernie płaszcz hamburgery.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
SoczewicaSoczewica
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Ciepło Pozostałe 1 łyżka oleju w patelni nonstick na średnim ogniu, i gotować hamburgery o 3 protokół lub aż złoty kolor na spodzie. Flip hamburgery, i top z serem. Gotować około 3 minut więcej lub aż złoty brąz i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Hamburgery podawać na bułkach posypanych pomidorem i bazylią, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia4
Magazyn