Karmelizowany Burger Cebulowo-Warzywny

Karmelizowany Burger Cebulowo-Warzywny
Karmelizowany Burger cebulowo-warzywny wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Ten przepis służy 20. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz kozi ser, bułki pełnoziarniste, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Karmelizowany Burger Cebulowo-Warzywny, Karmelizowany Burger Z Dipem Cebulowym, oraz Karmelizowany Francuski Burger Z Dipem Cebulowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pulse pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym, aż drobno posiekane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Rozgrzać 1 łyżka oleju na średnim ogniu na patelni; zmniejszyć do średniego, i gotować cebulę, mieszając od czasu do czasu, o 15 protokół lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać mieszaninę grzybową i gotować, mieszając, około 2-3 minut lub aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Zdjąć z ognia i ostudzić.
5
Ostudzoną mieszankę grzybową wymieszać z soczewicą i połączyć z kolejnymi 3 składnikami (przez sól), aż dobrze się połączą. Uformować mieszaninę na 6 pasztecików (po około 1/2 szklanki każda). Umieść mąkę kukurydzianą na płytkim talerzu i równomiernie płaszcz hamburgery.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
SoczewicaSoczewica
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Ciepło Pozostałe 1 łyżka oleju w patelni nonstick na średnim ogniu, i gotować hamburgery o 3 protokół lub aż złoty kolor na spodzie. Flip hamburgery, i top z serem. Gotować około 3 minut więcej lub aż złoty brąz i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Hamburgery podawać na bułkach posypanych pomidorem i bazylią, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia4
Magazyn