Karmelizowane Plastry Wieprzowiny
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Karmelizowane plastry wieprzowiny może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 24g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Plastry lodów z karmelizowanymi orzechami laskowymi, Chińskie Plastry Wieprzowiny, oraz Plastry wieprzowe w sosie Hoisin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 10-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Gotować wieprzowinę i czosnek na patelni 6 do 8 protokół, obracając od czasu do czasu, aż wieprzowina jest jasnobrązowy i nie różowy w centrum.
W razie potrzeby odcedzić.
Wymieszać pozostałe składniki; gotować, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje wieprzowinę.