Karmelizowane Kotlety Wieprzowe Cajun
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur kreolski, więc dać karmelizowane kotlety wieprzowe Cajun spróbować. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 35 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę cajun, brązowy cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Cajun, Kotlety Wieprzowe Duszone Cajun, oraz Kotlety Wieprzowe Cajun Orange dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Umieść kotlety wieprzowe między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; spłaszczyć do grubości 1/2 cala za pomocą wałka do ciasta lub płaskiej strony młotka do mięsa.
Wymieszać razem brązowy cukier i przyprawę Cajun; przetrzeć mieszaninę na kotlety wieprzowe. Kotlety schabowe z grilla, przykryte pokrywką z grilla, 4 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia. Doprawić solą do smaku.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Hanna Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.