Karmelizowane Żabie Udka

Karmelizowane Żabie Udka
Karmelizowane żabie udka to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 20g białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka sosu sojowego, skrobia kukurydziana, zielona cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Everglades Żabie nogi, Karmelizowane Pieczone Nogi/Skrzydełka Z Kurczaka, oraz Żaba w studni".

Instrukcje

1
Wymieszać razem sos sojowy, miód, czosnek, i imbir. Wrzucamy żabie udka do marynaty, aby równomiernie obłożyć, a następnie odstawiamy do marynowania na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żabie Udkażabie Udka
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2
Dobrze osuszyć żabie udka, zastrzegając marynatę. Doprawić solą i pieprzem, a następnie wymieszać ze skrobią kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
żabie Udkażabie Udka
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
3
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować nogi na złoty kolor i chrupiące, o 2 protokół na stronę. Podczas gdy nogi są gotowania, doprowadzić marynatę na wolnym ogniu w małym rondlu, i dusić przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Do podania polać żabie udka sosem i posypać pokrojoną w plasterki zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
żabie Udkażabie Udka
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn