Karmelizowane Żabie Udka
Karmelizowane żabie udka to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 20g białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka sosu sojowego, skrobia kukurydziana, zielona cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Everglades Żabie nogi, Karmelizowane Pieczone Nogi/Skrzydełka Z Kurczaka, oraz Żaba w studni".
Instrukcje
Wymieszać razem sos sojowy, miód, czosnek, i imbir. Wrzucamy żabie udka do marynaty, aby równomiernie obłożyć, a następnie odstawiamy do marynowania na 1 godzinę.
Dobrze osuszyć żabie udka, zastrzegając marynatę. Doprawić solą i pieprzem, a następnie wymieszać ze skrobią kukurydzianą.
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować nogi na złoty kolor i chrupiące, o 2 protokół na stronę. Podczas gdy nogi są gotowania, doprowadzić marynatę na wolnym ogniu w małym rondlu, i dusić przez 3 protokół.
Do podania polać żabie udka sosem i posypać pokrojoną w plasterki zieloną cebulą.